Venčanja

Venčanje je velik deo svakog života. Njime označavamo ljubav sa osobom koju volimo, i za potrebe ovakvog događaja važno je izgledati moderno i stilizovano. Bilo da je u pitanju vaše venčanje, ili venačnje vama drage osobe odelo koje odaberete treba da bude elegantno, i da vas predstavi u najboljem svetlu. Često se desi da izgled za koji se odlučimo bude suviše monoton i klasičan, te će Hunter Fashion pokušati da vam pomomogne oko nekih bitnih detalja, koji će vaš izgled dovesti do savršenstva. Uz nekoliko saveta možete saznati kako da vaš izgled učinite privlačnim, pritom pazeći na potrebe svečanosti.

Svaki muškarac želi da na ovom velikom danu iskaže svoj stil, a opet isprati nepisana pravila oblačenja za ovakva dešavanja.U našoj ponudi postoje modeli koji svakako mogu da vam omoguće da postignete i jedno i drugo. Ne možemo zanemariti činjenicu da za potrebe venčanja postoji određeni dress code, koji svakako ima smisla, i treba ga ispoštovati. Ne možete da se odlučite za pravo odelo, ili jednostavno želite stručno mišljenje – mi smo tu da vam pomognemo da dođete do onoga što tražite ili vas posavetujemo. Verujemo da u našem asortimanu postoje mnogi modeli koji će vas zadovoljiti.
Na prvom mestu voleli bi smo da se pozabavimo klasičnim crnim odelom, koje je osnova svadbenog dres koda o kom smo ranije govorili. Crno odelo je oduvek smatrano dobrim izborom, koji je pritom siguran. Ono je veoma elegantno, i uz belu košulju i crnu kravatu ili leptir mašnu dolazimo do prefinjenog izgleda, koji će svakog muškarca dovesti do onoga što je tražio. Ova odevna kombinacija je veoma zahvalna, zato što pristaje svima, bez obzira na vaš ten.
Ukoliko pak mislite da bi vam više pristajalo neko od odela u boji preporučili bi smo vam sledeća rešenja. Posle crnog, najčešće upotrebljavana boja odela bi definitivno bila plava. Mornarska plava takođe može da bude formalna i elegantna, pa je zato i jedna od varijacija za koju se mladoženje često odlučuju. Uz njega bi smo vam takođe preporučili da se odlučite za belu košulju. Plavo odelo je pravo rešenje za muškarce svetlijeg tena i kose zbog same boje koja će se uklopiti.
Sa druge strane, ukoliko želite da uklopite vaše odelo uz venčanicu vaše izabranice, ili jednostavno želite da iskažete duh slavlja svetlijim bojama treba da pripazite na ovih par saveta. Neki muškarci nisu ljubitelji bež odela, ipak ono može da bude veoma upečatljivo i privlačno. Bež odelo odaje neki poseban utisak, zato što je svetlije, te je nemoguće da nećete biti primećeni. U kombinaciji sa tamnijom braon, cnom ili kravatom sa različitim dezenima, ovo odelo predstavlja pravi pogodak. Zato, ako ste dovoljno smeli, odlučite se baš za ovakav model, a možete ga ukombinovati sa velikim brojem aksesoara.
Još jedan od svetlijih modela sa kojima se ređe eksperimentiše je svetlo plavo odelo. Ono je po nama veoma dobar izbor koji u potpunosti ocrtava svrhu za koju je namenjeno. Svetlo plava je sama po sebi vesela i zbog toga može da bude odličan način da iskažete svoj stil i raspoloženje. Ovaj model je specifičan jer uz njega imate prilku da se igrate bojama, i razbijete monotoniju uz laptir mašnu ili kravatu u nekoj efektnijoj boji, zanimljivog dezena.
Ostalo je samo da razmislite o pravoj kravati (leptir mašni), kaišu i cipelama. Ovi detalji su veoma subjektivni te samim tim nema nekih preteranih pravila.

Stručno osoblje

Uvek se trudimo da zadovoljimo sve kriterijume modernog oblačenja kako bi smo našim kupcima mogli da omogućimo kvalitetan izgled. S obzirom na višegodišnje iskustvo, sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Hunter Fashion je uvek pratio modne trendove, trudeći se da obezbedi modele za sve prilike i potrebe naših klijenata. Pored činjenice da su naši proizvodi moderni, važno je spomenuti naše stručno osoblje, koje je u svakom momentu spremno da vas posavetuje oko odabira odeće koja vam je potrebna. Pratimo ono što vam treba, odnosno nastojimo ka tome da razumemo potrebe klijenta. Bilo da vam je potrebno svečano odelo, ili zimska jakna, mi smo tu. Ako je u blizini važna proslava, venčanje, matursko veče ili neki sličan događaj možete doći do naše radnje, a neko od naših zaposlenih će vam sa zadovoljstvom obezbediti idejno rešenje za savršen izgled. Moderan asortiman i kreativnost naših radnika doveli su do toga da proizvodi koji su plasirani u našoj ponudi budu izbor mnogih. Zato, ukoliko želite savet stručnjaka, imate priliku da ga pri kupovini u Hunter Fashion-u dobijete, i tako zaobiđete stres oko odabira vaše nove odeće.

Gde se nalazimo?