Mature

Bliži se matursko veče a vi niste sigurni šta da obučete? Hunter Fashion će vam pomoći da odaberete savršeno rešenje za moderan i elegantan izgled! Ukoliko vam treba savet pri odabiru svečane odevne kombinacije, ili niste sigurni da je vaš odabir najbolje rešenje, ovaj tekst može da vam bude od pomoći. Na početku, odmah treba da obratite pažnju na nekoliko ključnih stvari: građa, telesna težina, životni stil, i slično. Ove stvar su važne za odabir pravog odela jer se uz pomoć njih biraju prave dimenzije, izgled i boja.
Iako sa klasičnim crnim, sivim ili plavim odelom ne možete da pogrešite, možda bi ovog puta hteli da razbijete monotoniju i u svoju odevnu kombinaciju ubacite neku drugu boju. Naša preporuka u tom slučaju bila bi plava ili svetlo plava.
Pri odabiru boje odela treba misliti na boju pantalona i košulje. Preporučili bi vam da boja košulje koju ćete izabrati bude komplementarna za odelo. Takođe je bitno da nijanse boja koje koristite ne budu suviše različite, na primer postoji više varijacija crne boje, te neke pantalone možda ne mogu da se uklope sa svim odelima - Zato je bitno paziti na materijal i odsjaj. Zemljane boje nisu toliko česte u upotrebi iako one uvek mogu da se uklope sa klasičnim crnim ili krem pantalonama. Kombinacije sa bojama pantalona kao što su braon, krem, teget, tamno ili svetlo siva mogu da doprinesu eleganciji i potpuno modernom izgledu.
Kada ste se odlučili za pravo odelo, pantalone i košulju, važno je da razmislite još o samo nekoliko sitnih ali krucijalnih detalja. Ostalo je samo da razmislite o pravoj kravati (leptir mašni), kaišu i cipelama. Ovi detalji su veoma subjektivni te samim tim nema nekih preteranih pravila. Birajući cipele razmišljajte o boji kaiša i opet pripazite na različite odsjaje i nijanse.
Obratite pažnju i na čarape, ukoliko su vidljive, boja treba da bude tamnija, u skladu sa odelom, nemojte birati one raznobojne sa previše različitih dezena. Čarape lako upadnu u oko posmatrača, kada su šarene i ne slažu se sa ostalim nijansama. Oblik i materijal cipela možeš uklopiti sa ambijentom dešavanja, i vremenskim uslovima, dok kravata tj. leptir mašna mogu da budu tvoj prostor za eksperimentisanje! U zadnje vreme razne nijanse ovih odevnih detalja postaju sve više popularni, te su mogućnosti beskrajne. Raznobojna, ili u jednoj boji kravata definitivno dovodi do potpunog izgleda. Ovo je detalj kojim možete iskazati svoju ličnost i razbiti monotoniju. Sa leptir mašnama priča je ista - one su odlična prilika da prikažeš svoju eleganciju i izgledaš moderno.
Trudite se da ispoštujete ova pravila, i sigurni smo da ćete doći do željenog izgleda. Svakako da pri odabiru svečaog odela možete doći do određenih dilema, te se nadamo da vam je ovaj tekst pomogao.

Stručno osoblje

Uvek se trudimo da zadovoljimo sve kriterijume modernog oblačenja kako bi smo našim kupcima mogli da omogućimo kvalitetan izgled. S obzirom na višegodišnje iskustvo u oblačenju maturanata, sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo sa velikim brojem istih. Hunter je uvek pratio modne trendove, trudeći se da obezbedi modele za sve prilike i potrebe naših maturanata. Pored činjenice da su naši proizvodi moderni, važno je spomenuti naše stručno osoblje, koje je u svakom momentu spremno da vas posavetuje oko odabira odeće koja vam je potrebna. Pratimo ono što vam treba, odnosno nastojimo ka tome da razumemo potrebe klijenta. Bilo da vam je potrebno svečano odelo, ili zimska jakna, mi smo tu. Ako je u blizini važna proslava, venčanje, matursko veče ili neki sličan događaj možete doći do naše radnje, a neko od naših zaposlenih će vam sa zadovoljstvom obezbediti idejno rešenje za savršen izgled. Moderan asortiman i kreativnost naših radnika doveli su do toga da proizvodi koji su plasirani u našoj ponudi budu izbor mnogih. Zato, ukoliko želite savet stručnjaka, imate priliku da ga pri kupovini u Hunter Fashion-u dobijete, i tako zaobiđete stres oko odabira vaše nove odeće.

Gde se nalazimo?